| | | RSSВівторок, 2024.Кві.16, 11:52 PM

Крупський заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

5:23 PM
Особливості освітнього процесу в умовах карантину

Інформуємо вас про особливості організації освітнього процесу в новому 2020-2021 н.р.

1. Вхід до приміщень закладу освіти дозволяється при наявності захисної маски або респіратора Згідно вимог МОЗ та МОН України вхід в школу батьків, бабусь, дідусів з початком навчального року суворо заборонено,крім осіб,які супроводжують дітей з інвалідністю (поставтесь з розумінням до цього),

2. У освітній заклад заходять тільки учні, вчителі та обслуговуючий персонал

3. При вході в школу або в клас необхідно обробляти руки антисептиком.

4. На уроках учні перебуватимуть без масок, а вчителі матимуть маски або спеціальні захисні щитки. Однак на перервах, в загальних місцях усі мусять бути в масках. Водночас для учнів 1-4 класів вхід до закладу та пересування приміщеннями можливі без маски або респіратора. Якщо у дітей будуть маски багаторазового використання, то необхідно мати герметичний пакетик (zip - пакет або папка на кнопці) один для використаної маски, інший для нової чи запасної. Для використаних одноразових масок в школі розміщено спеціальні контейнери.

5. Працівникам школи буде щоранку проводитись температурний скринінг і ті, що матимуть температуру 37,2 і вище, не будуть допущені до роботи.

6. За умови поганого самопочуття учень повинен повідомити про свій стан здоров'я класного керівника або вчителя-предметника.

7. Ви, як батьки, зі свого боку, перед виходом із дому проведіть термометрію у дитини, оцініть стан здоров'я дитини,ні в якому разі не відпускайте дітей до школи з температурою, сильним головним болем чи кашлем. Пам'ятайте про власну персональну відповідальність за правдивість інформації про стан здоров'я дитини.

8. Педагогічні працівники закладу освіти перед початком занять проводитимуть опитування учасників освітнього процесу щодо їх самопочуття та наявності симптомів респіраторної хвороби. В разі виявлення ознак гострої респіраторної хвороби, за відсутності батьків, здобувачі освіти тимчасово ізолюються в спеціально відведеному приміщенні закладу, інформуються батьки (інші законні представники) та приймається узгоджене рішення щодо направлення до закладу охорони здоров'я.

9. Пересування здобувачів освіти між навчальними кабінетами, аудиторіями буде мінімізованим . Навчання буде в одному класі, переходити в інший кабінет учні будуть лише на деякі уроки. За можливості заняття з окремих предметів проводитимуться на відкритому повітрі.

10. Під час перерв необхідно дотримуватись соціальної дистанції та правил гігієни. використовувати засоби індивідуального захисту та уникати масових скупчень.

11. Робота гуртків у закладі загальної середньої освіти буде організована з дотриманням умов соціального дистанціювання та з використання засобів індивідуального захисту

12. Харчування для здобувачів загальної середньої освіти буде організовано відповідно до Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах освіти в період карантину в зв'язку з поширенням короновірусної хвороби (СОVID-19), затверджених постановою Головного державного санітарного лікаря України. Персонал обов’язково користуватиметься одноразовими масками та рукавичками.

13. Щодо медичних оглядів. Батькам учнів, які ідуть у 1-й клас, необхідно подати у школу медичну довідку форми 086/о від сімейного лікаря і карту щеплень(перед початком навчального року). Періодичні обов’язкові медичні профілактичні огляди учнів загальноосвітніх навчальних закладів проводяться згідно з діючим наказом МОЗ України № 682 від 16.08.2010 року «Про удосконалення медичного обслуговування учнів загальноосвітніх навчальних закладів»(протягом вересня).Відповідальність за проходження медогляду покладається на батьків.

14. Учням, які підвозяться до закладу освіти, вхід до салону автотранспорту при наявності засобів індивідуального захисту (респіратора або захисної маски)

15. Забезпечення питного режиму в школі не буде, тому рекомендовано приходити зі своєю пляшечкою води.

16. Для кожного класу  визначено свій вхід до школи і схема руху.

Надзвичайно важливо в такій ситуації не панікувати та спільно вирішувати всі питання.

Бажаємо усім здоров’я!

Переглядів: 113 | Додав: krupskeschool | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Календар
«  Вересень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
МОН
ДСЯО
Освіта Львівщини
ЦФГНМЗЗОК
ФЕЙСБУК

Copyright MyCorp © 2024
uCoz